Menü
hu | en

A Paripa Csárda, mint esküvőhelyszín

Idill az erdő közepén…


A Paripa Csárda Debrecen szomszédságában az erdő közepén helyezkedik el. Ez a környezet csodás helyszín lehet egy-egy esküvő megszervezéséhez. Az esküvőszervezés nem idegen számunkra, ugyanis több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Több helyszínünk közül választhat a leendő ifjú pár: legyen az a 160 fő befogadására alkalmas nagytermünk, amely rusztikus hangulattal várja a násznépet,

vagy a 80 fő befogadóképességű borozónk, melynek bontott téglával kirakott falai a hagyományokat tükrözik,

végül, de nem utolsó sorban a kinti nádfedeles filagóriánk, ahová egy 70 fős esküvő kényelmesen befér.

Kihelyezett esketést is vállalunk, ugyanis a Paripa Csárda hivatalosan elfogadott házasságkötő helyszín. Az esküvői fotózás lebonyolításához is gyönyörű helyszínek találhatóak a csárda környékén, ahol különleges pillanatokat lehet lencsevégre kapni.

A vacsora elkészítése során a hagyományos ízek kerülnek előtérbe, kellő modernséggel ötvözve. Az egyedi elképzelések megvalósításában is rugalmasak vagyunk. Természetesen az ételallergiások számára is ízletes és finom menüket készítünk igény esetén. A helyszínen szállást is tudunk biztosítani a távolabbról érkező vendégek számára. Több féle szobából és faházból lehet választani. Az ifjú pár számára a Nagy Napra díjmentesen biztosítunk egy szobát, ahol kényelmesen lehet készülődni, akár fotózni és videózni is.

Extra szolgáltatásokat is tudunk szervezni az esküvő napjára: néptánc showt, csikós bemutatót, lovaglást a gyerekeknek, valamint szekerezést is.

 

Ajánlatért és egyéb információkért keressenek minket bizalommal!

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap