Menü
Étlap
Hideg előételek
Tatár beefsteak zöldekkel, ropogós rozskenyérrel
()
3450.-
Hideg libamáj zsírjában, zöldekkel, pirított rozskenyérrel
()
4150.-
Házi vegyes ízelítő /mangalica szalonna, füstölt kolbász, házi szalámi, zöldek/
()
2150.-
Levesek
Orjaleves reszelt tésztával
()
950.-
Újházy tyúkhúsleves
()
950.-
Alföldi gulyásleves bográcsban
()
1750.-
Babgulyás
()
1750.-
Tárkonyos vadraguleves bográcsban
()
1850.-
Palócleves cipóban
()
1850.-
Francia hagymaleves cipóban
()
950.-
Hideg erdei gyümölcsleves
()
950.-
Filézett harcsahalászlé
()
1950.-
Meleg előételek
Haltepertő
()
1800.-
Ropogós lepcsánka fokhagymás tejföllel
()
1100.-
Ropogós-mézes csirkeszárny, sültburgonyával és pikáns mártással
()
1950.-
Rántott sajt, sültburgonyával és tartármártással
()
1950.-
Készételek
Borjúpörkölt tojásos nokedlivel
()
2650.-
Pacalpörkölt főtt burgonyával
()
2350.-
Kakastaréj, here, zúzapörkölt galuskával
()
2850.-
Töltött káposzta, ahogy Dombi Tibi szereti
()
1850.-
Szárnyasok
Roston sült jércemell egzotikus gyümölcsökkel, burgonyapürével
()
2450.-
Roston sült jércesteak ropogós zöldekkel és lepcsánkával
()
2450.-
Sajttal-aszalt szilvával töltött jércemell, vegyes körettel
()
2450.-
Ropogós kacsacomb lepcsánkával, párolt káposztával és törtburgonyával
()
3450.-
Rántott libamáj, fűszeres burgonyával
()
4650.-
Lyoni libamáj, burgonyapürével
()
4650.-
Tejszínes-kapros jércemell burgonyapürével
()
2450.-
Rántott jércemell, sültburgonyával, áfonyával töltött almával
()
2350.-
Borjú, bárány
Bécsi szelet, vajas burgonyával
()
3150.-
Bélszínérmék, ahogy Sándor Tamás szereti
()
4300.-
Gombás bélszín, burgonyakrokettel
()
4300.-
Baconszalonnában sült bélszínérmék, fűszeres burgonyával
()
4300.-
Mustáros- rozmaringos báránycsülök, pirított burgonyával
()
3650.-
Sertés
Vadak, halak
Tárkonyos vaspörkölt, főtt burgonyával
()
2950.-
Őzgerinc, ahogy Tumbász Józsi szereti
()
4650.-
Vaddisznókaraj pirított gombával, kapros-vajas galuskával
()
3350.-
Szarvasbélszín, áfonyával, krokettel
()
4850.-
Roston sült harcsafilé
()
2950.-
Rántott harcsafilé
()
2950.-
Lazacsteak, fokhagymás tartárral, bazsalikomos paradicsommal és kockaburgonyával
()
3850.-
Pisztráng roston, petrezselymes burgonyával
((25-30 dkg))
3250.-
Tálak
2 személyes Paripa Tál
(- Sajttal-sonkával töltött jércemell - Rántott sertéskaraj - Ropogós malacsült - Ropogós sült oldalas - Rántott gomba - Hasábburgonya, rizs, párolt káposzta, párolt zöldség)
5800.-
4 személyes Paripa Tál
(- Sajttal-sonkával töltött jércemell - Rántott sertéskaraj - Ropogós malacsült - Ropogós sült oldalas -Ropogós kacsacomb - Rántott gomba - Hasábburgonya, rizs, párolt káposzta, párolt zöldség )
11600.-
6 személyes Paripa Tál
(- Sajttal-sonkával töltött jércemell - Rántott sertéskaraj - Ropogós malacsült - Ropogós sült oldalas -Ropogós kacsacomb -Kemencés csülök - Rántott gomba - Hasábburgonya, rizs, párolt káposzta, párolt zöldség)
17400.-
Tészták
Juhtúrós galuska, baconnal
()
1500.-
Sült túróscsusza, töpörtyűvel
()
1500.-
Saláták
Cékla saláta
()
600.-
Uborka saláta
()
600.-
Káposzta saláta
()
600.-
Paradicsom saláta
()
600.-
Csemege uborka
()
600.-
Cecei paprika
()
600.-
Házi vegyes vágott
()
600.-
Friss saláta
()
600.-
Kovászos uborka
(idény jellegű)
600.-
Gyerek menü
"A" menü
(Erdei gyümölcsleves, Rántott sajt sültburgonyával és Gesztenye püré)
1500.-
"B" menü
(Húsleves, Sajttal töltött jércemell burgonyapürével és Palacsinta)
1500.-
Desszertek
Fagylaltkehely
(3 gömb)
1150.-
Somlói galuska
()
1150.-
Túrógombóc
()
1150.-
Nagymama palacsinta /mákos/ áfonyával
()
1150.-
Paripa palacsinta /almás, vanília öntettel/
()
1150.-
Rántott palacsinta túróval vagy almával töltve vanília öntettel
()
1150.-
Gundel palacsinta
()
1150.-
Gesztenye püré
()
1150.-
Gyümölcs kehely
()
1150.-
Itallap